RVS-70HD+M

  • Inhoud 70 liter
  • Geheel vervaardigd uit RVS
  • Opvoervijzel op maat leverbaar
  • Volledig mobiel te gebruiken
  • Vijzeldiameter 50 mm.

Neem contact met ons op!

We helpen u graag. neem gerust contact met ons op.

De RVS-70HD+M is een volumetrische poeder doseersysteem voor het doseren van alle denkbare poeders en granulaten. Makkelijk verplaatsbaar door middel van de zwenkwielen.

De RVS-70HD+M is een volumetrische doseerunit voor het doseren van poeders en granulaten. Door het unieke en innovatieve ontwerp kunnen droge producten zeer nauwkeurig en betrouwbaar gedoseerd worden. In de voorraadbak draait tijdens het doseren continu een mengrad. Dit zorgt voor continue woeling in het product. Hierdoor is brugvorming in de voorraadbak uitgesloten. In combinatie met de fijne doseerschroef is hierdoor een continue en homogene dosering gegarandeerd. Ook bij slecht stromende producten.

De RVS-70HD+M is een zeer robuust poeder doseersysteem, geheel vervaardigd uit RVS-304 en andere hoogwaardige materialen. Alle draaiende onderdelen zijn degelijk gelagerd en afgedicht. Tezamen met de solide constructie is de RVS-70HD+M hierdoor praktisch onderhoudsvrij. Met dit degelijke poeder doseersysteem kan met minimaal onderhoud vele jaren gewerkt. De solide uitvoering garandeert verder een probleemloze, storingsvrije werking.

Aansturing380/400V – 0.37 kW
Doseerbereik<790 cc/min / <1830 cc/min / <3000 cc/min / <6000 cc/min / <9000 cc/min
Formaat (LxBxH)108x82x25 cm.
Inhoud70 liter
Lengte opvoervijzelOp maat gemaakt

Contact