Raijmakers Industrie is sinds medio 1998 actief in de innovatie, productie en distributie van volumetrische poeder doseerunits en andere doseersystemen. Ons verkoopprogramma is uniek in Europa. Onze doseerunits blinken uit in kwaliteit, nauwkeurigheid en gebruiksvriendelijkheid. Door de jaren heen hebben wij een zeer uitgebreid programma ontwikkeld voor de volumetrische dosering van allerhande producten.

Met de doseerunits van Raijmakers Industrie zijn tal van toepassingen denkbaar in de food en non-food industrie. Voor het doseren van vele poeder- en granulaatachtige producten kunnen wij een oplossing bieden. Denk hierbij aan het doseren van kleurstoffen, polymeren, mineralen, zouten, pellets, zand, granulaat en grit. De doseerunits van Raijmakers Industrie zijn zodoende breed inzetbaar in bijvoorbeeld waterzuivering, betonproductie, mestverwerking, kunststoftoevoeging en diervoederproductie.

Het verkoopprogramma bestaat uit een serie ‘standaard’ doseerunits. Deze zijn eventueel aan te passen naar klantspecifieke wensen. Verder biedt Raijmakers Industrie de mogelijkheid om volledig maatwerk te leveren.